Search
17 ianuarie 2022 ..:: Home ::.. Register  Login
 Links Minimize


  
 MUZEUL DE ŞTIINŢELE NATURII AIUD Minimize

MUZEUL DE ŞTIINŢELE NATURII AIUD 

Program de vizitare

marți-duminică  8 - 16

luni - ÎNCHIS

Sărbătorile legale pot modifica programul muzeului

Preţ bilete

3 lei - copii, elevi, studenți, pensionari

6 lei - adulți

Taxa foto - 10 lei 

‼ ANUNȚ IMPORTANT ‼
Având în vedere evoluția pandemică de la nivelul orașului nostru, activitățile din cadrul proiectelor desfășurate la muzeul nostru (proiecte educative, ateliere, etc.), se suspendă temporar.  Vizitarea muzeului se va desfășura în continuare cu respectarea  următoarelor măsuri de siguranță:
- La intrarea în muzeu se va efectua un triaj observațional și nu se va permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie.
- Accesul vizitatorilor în muzeu va fi permis doar individual (excepție făcând membrii aceleași familii).
- Prezența vizitatorilor în muzeu va fi permisă doar în limita unui număr de maxim 10 persoane aflate simultan în interiorul muzeului, respectiv maxim 4 persoane aflate simultan într-o sala
- Se va respecta un circuit strict de vizitare, după cum urmează: ghișeu achiziționare bilete, coridor, sala I (minerale), sala II (zoologie), sala III (păsări și mamifere).
- Se vor respecta normele de distanțare (minim 2 metri), evitându-se intersectarea persoanelor pe parcursul circuitului.
- Accesul în muzeu va fi permis doar in condițiile purtării de mască de protecție, pe toată durata vizitei în muzeu.
- La intrarea în muzeu se vor utiliza obligatoriu preșurile cu substanțe dezinfectante, precum si soluțiile pentru dezinfectarea mâinilor, amplasate la intrarea in muzeu
- În funcție de afluxul de vizitatori, se va realiza dezinfectarea periodică a spațiilor(minim de doua ori pe zi). În timpul efectuării operațiunilor de dezinfectare, accesul publicului va fi oprit.

 


    
 MUZEUL DE ISTORIE AIUD ESTE ÎNCHIS TEMPORAR Minimize

 
Muzeul de Istorie Aiud
 

Începând cu data de 11.10.2012. datorită lucrărilor de reabilitare a clădirii MUZEULUI DE ISTORIE AIUD, expoziţia de bază va fi temporar închisă, până la terminarea lucrărilor. Celelalte activităţi ale instituţiei muzeale (cercetare, evidenţă, conservare, etc.) se vor desfăşura în continuare.

  DIRECTOR,

PAUL SCROBOTĂ


    
 Links Minimize


    
 AFCN Minimize

Administrația Fondului Cultural Național

    
 RNMR Minimize

Rețeaua Națională a Muzeelor din România

    
Copyright 2009 by Muzeul Aiud   Terms Of Use  Privacy Statement
DotNetNuke® is copyright 2002-2022 by DotNetNuke Corporation