Search
14 iunie 2024 ..:: Muzeul de Stiintele Naturii » Proiecte educationale » Vânătoarea de comori - Twinkle ::.. Register  Login
 Links Minimize


  
 AFCN Minimize

Administrația Fondului Cultural Național

    
 Vânătoarea de comori Minimize

Muzeul de Științele Naturii Aiud invită copiii la o „vânătoare de comori” cu Twinkl

Muzeul de Științele Naturii Aiud a fost inclus în campania Vizite Interactive la Muzeu, demarată de Twinkl, cu scopul de a oferi copiilor experiențe captivante în muzeele din România.

 

 

Reprezentanții Muzeul de Științele Naturii Aiud invită copiii să descopere cele mai interesante exponate și povești din muzeu prin intermediul unei vânători de comori ce va avea loc la sediul acestuia.

Copiii vor fi așteptați cu o mascotă personalizată, pe care vor trebuie să o găsească folosindu-se de hărți interactive. La plecare, vor putea lua acasă un desen de colorat cu mascota, de care se vor putea bucura și mai târziu. Pachetul cu resurse personalizate pentru copii a fost realizat de Twinkl și poate fi descărcat de pe site cu un cont GRATUIT, care poate fi creat introducând adresa de e-mail și o parolă.

În lunile mai și iunie, pe lângă Muzeul de Științele Naturii Aiud, alte zece muzee din țară au fost incluse în proiectul Twinkl care dorește să facă vizitele la muzeele din România mai interactive pentru copii: Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud, Muzeul de Științele Naturii Bacău, Observatorul Astronomic Bacău, Muzeul de Istorie (Muzeul Național al Bucovinei), Muzeul Județean „Ștefan cel Mare” Vaslui, Teatrul pentru Copii și Tineret Colibri Craiova,  Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța, Muzeul „Vasile Pârvan” Bârlad, Muzeul Județean de Etnografie și Artă Populară Maramureș, Muzeul de Artă Brașov. Pentru vizitele prin muzeele care nu au fost încă incluse în proiect, părinții pot descărca și folosi hărți ale comorilor editabile, pe care copiii vor putea să le completeze cu fotografiile și informațiile lor. 

Twinkl România (www.twinkl.ro) îndeamnă reprezentanții muzeelor care doresc o mascotă și un pachet de resurse pentru instituția lor să le scrie un mesaj pe adresa de e-mail andreea-marinela.anton@twinkl.co.uk.


    
 Links Minimize


    
 RNMR Minimize

Rețeaua Națională a Muzeelor din România

    
Copyright 2009 by Muzeul Aiud   Terms Of Use  Privacy Statement
DotNetNuke® is copyright 2002-2024 by DotNetNuke Corporation